Livreria
Livreria Gratis verzending vanaf 15 euro bij Livreria
Aantal artikelen: 0
Totaal bedrag: € 0,00
Naar winkelwagen >
 
 
 
 
 
Lees beoordelingen
Livreria showroom. Open van maandag t/m zaterdag!

Stockmar aquarelverf - kunstenaarskwaliteit - 12 kleuren

  • Stockmar aquarelverf - kunstenaarskwaliteit - 12 kleuren
  • Stockmar aquarelverf - kunstenaarskwaliteit - 12 kleuren
  • Stockmar aquarelverf - kunstenaarskwaliteit - 12 kleuren
24,95
0/10 van 0 beoordelingen
Help een ander kiezen en schrijf een beoordeling!
Art.nr.

4019365460004

Modelnummer
85046000
Merk
Stockmar
Set of los
Set
Categorie
Aquarelverf
Omschrijving
Kleuren
Beoordeling
Meer info

et klassiek, maar kunstzinnig gevormde blik bevat 12 kleurtabletten. Elk tablet kan eenvoudig en snel worden verwijderd en vervangen. Het uitneembare Stockmar mengpalet, kunt u in de hand vasthouden of neerleggen op tafel, net wat voor u het fijnste werkt. U kunt het zo ook veel handiger schoon maken door onder de kraan af te spoelen. Verder bevindt zich in dit Stockmar blik met opaque plakkaatverf een tube met opaque (meng-) wit en een vormbehoudende, topkwaliteit kattentong penseel gemaakt van Ponex synthetisch haar. Dit penseel wordt speciaal voor Stockmar geproduceerd door de Duitse firma Zahn, een zeer gerenommeerde en traditionele penseelfabrikant.

Net als al onze Stockmar verven en kleuren, hebben we gerefereerd aan Goethe's kleurencirkel, maar in een uitgebreide versie. De 3 basis of primaire kleuren vormen een driehoek, tussen hen bevinden zich de secundaire kleuren, die worden verkregen door het mengen van de aangrenzende primaire - groen uit blauw en geel, oranje uit geel en rood en violet uit rood en blauw. De tegenover elkaar liggende kleuren noemen we complementair, hierbij is sprake van het grootst mogelijke contrast. Als we nu de primaire en de secundaire kleuren gaan mengen komen we aan een uiteinde van de kleurencirkel. Bijvoorbeeld; we kunnen rood en violet mengen om roodviolet te krijgen, of geel en oranje voor oranjegeel.
Om de kleurenverscheidenheid te vergroten, en het verkrijgen van veel mengmogelijkheden, vindt u in deze Stockmar doos 2 tinten van de drie primaire kleuren, te weten: citroengeel en goudgeel, karmijnrood en vermiljoen, ultramarijn en Pruisisch blauw.

De Stockmar kleuren zijn zeer nauwkeurig op elkaar afgestemd, als ze worden gemengd zal het harmonieuze kleurentinten opleveren.

Net als alle andere producten van Stockmar, hebben ook deze opaque kleuren een unieke helderheid. Dit komt doordat de kleurpigmenten in deze plakkaatverf zeer intens zijn. Dit heeft als resultaat dat de kleuren zeer rijk zijn, ze blijven krachtig ook al wordt de verf enorm verdund. Stockmar opaque verf is geschikt voor een verscheidenheid aan verftechnieken; klassiek opaque schilderen (over een bestaande schildering heen), klassiek aquarelverven, lazuren of een combinatie van verschillende technieken.

Stockmar waskrijtstiftjes, waskrijtblokjes en andere bijenwasproducten zijn over de hele wereld bekend om hun hoge kwaliteit. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn veilig voor natuur en gezondheid. Stockmar producten zijn gericht op het geven van een echte artistieke ervaring die de zintuigen ontwikkelt en verbetert. Evenals de esthetische en kunstzinnige principes, staan ecologische en sociale aspecten ook centraal bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Stockmar producten.

Stockmar aquarelverf - kunstenaarskwaliteit - 12 kleuren

01 carmine red, 02 vermilion, 04 golden yellow, 05 lemon yellow, 08 blue green, 10 ultramarine, 12 red violet, 13 rust, 15 black, 18 prussian blue, 33 orange, 36 sap green
Schrijf een beoordeling over dit product!
Laat anderen weten wat u van het product vindt en help hen een keuze te maken.
Art.nr.
4019365460004
Modelnummer
85046000
Merk
Stockmar
Materiaal
Aquarelverf
Categorie
Aquarelverf
Afmetingen
105 x 245 x 15 mm
Gewicht
340 gram
Bekijk deze mogelijkheden.
Anderen kochten ook.
Tip! Koop er meteen het juiste papier bij!
Meer weergeven...
Sennelier Green for Oil
niet-giftige en ecovriendelijke
oplosmiddelen, vernissen en mediums!
Sennelier
Abstract Acrylverf
Innovatieve acrylverf
in een handige pouch!
ArtWall - Post your art!
Be proud & share it with us!
Send us your artwork