Livreria
Livreria Gratis verzending vanaf 15 euro bij Livreria Livreria.com heeft een Beslist Webshop Award gewonnen!
Aantal artikelen: 0
Naar winkelwagen >
Openingstijden showroom. Dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 17:30

Winsor & Newton Griffin Alkydverf - Tube 37Ml - 101 Cadmium Red Light Hue

Winsor & Newton Griffin Alkydverf - Tube 37Ml - 101 Cadmium Red Light Hue, 884955029848
 
0/10 van 0 beoordelingen
Help een ander kiezen en schrijf een beoordeling!
Art.nr.

884955029848

Modelnummer
1914101
Merk
Winsor & Newton
Model
Griffin
Inhoud ml
37 ml
Kleur
101
 
Set of los
Los
Lichtechtheid
Categorie
Olieverf
6,50 5,53
Omschrijving
Beoordeling
Meer info

Griffin Alkyd Sneldrogende Olieverf is echte olieverf, gemaakt van pigment en met olie gemodificeerde alkyd hars, die kan worden verdund met conventionele oplosmiddelen voor olieverf. Deze uniek receptuur maakt het mogelijk dat Griffin Alkyd Sneldrogende Olieverf sneller droogt dan de meeste andere olieverf, maar langzamer dan acrylverf.

Het met olie gemodificeerde alkydhars bindmiddel bevat een oplosmiddel dat nodig is om de droogtijd en consistentie van de kleur te beheersen. Dit versterkt de transparantie en brilliance van Griffin Alkyd verf. Het bindmiddel zorgt bovendien voor een consistentie die beter vloeit dan traditionele olieverf.

In Griffin Alkyd Sneldrogende Olieverf wordt een brede verscheidenheid van pigmenten toegepast, zodat de verf alle eigenschappen heeft die u van Winsor & Newton olieverf verwacht: krachtige pigmenten, een goede dekkracht, een hoog gehalte aan enkele pigmenten, briljante kleuren en heldere mengkleuren.

Door het gebruik van nieuwe, zeer duurzame pigmenten is de lichtechtheid van het assortiment in zijn totaliteit verbeterd. Alle Griffin Alkyd verf valt nu in de AA of A categorie en krijgt de aanbeveling "permanent voor gebruik door kunstschilders" mee.

Winsor & Newton is de meest vooraanstaande fabrikant van materialen voor kunstenaars. Zij bieden onder andere olie-, acryl, en waterverf aan van een ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast biedt het Engelse merk een assortiment aan van schildersdoeken en een breed gamma aan accessoires.

Winsor & Newton Griffin Alkydverf - Tube 37Ml - 101 Cadmium Red Light Hue

Schrijf een beoordeling over dit product!
Laat anderen weten wat u van het product vindt en help hen een keuze te maken.
Art.nr.
884955029848
Modelnummer
1914101
Merk
Winsor & Newton
Model
Griffin
Categorie
Olieverf
Livrera ArtGift - cadeaukaart