Livreria
Livreria Gratis verzending vanaf 25 euro bij Livreria
Aantal artikelen: 0
Totaal bedrag: € 0,00
Naar winkelwagen >
 
 
 
 
 
Uitstekend
Livreria showroom. Open van maandag t/m vrijdag!
Opheffingsuitverkoop
Tips & Tricks

Tips en tricks

 • Tips & Tricks - Goedkope acrylverf en schildersdoeken gebruiken? Daar kunt u spijt van krijgen!

  20-04-2017 door Martijn Franssen - 1 reacties

  ‘Doe mij maar het goedkoopste schildersdoek dat u heeft!’ is een imperatief dat af en toe door onze showroom echoot. Dan zijn ze bij ons aan het goede adres, want wij hebben die wel, maar niet zo goedkoop als bij bijvoorbeeld Action. ‘Die heeft ook heel goedkope acrylverf en potloden!’, klinkt dan na. Nu is dat voor veel mensen misschien geschikt om kennis te maken met de kunst van het schilderen, maar u kunt er zomaar ontzettend veel spijt van krijgen!

 • Tips & Tricks - Wat zijn de verschillen tussen Acrylverf en Olieverf

  16-03-2017 door Martijn Franssen - 4 reacties

  We krijgen regelmatig vragen over de verschillen tussen acrylverf en olieverf. Dat olieverf op oliebasis is lijkt iedereen wel te weten, maar wat de verschillen in eigenschappen en toepassingen van beide verven zijn, is over het algemeen onduidelijk.

 • Tips & Tricks - Kleurpotloden, aquarelpotloden en pastelpotloden: wat zijn de verschillen en hoe bepaal je de kwaliteit?

  01-03-2017 door Martijn Franssen - 4 reacties

  Wij krijgen veel vragen over de verschillen tussen kleurpotloden, aquarelpotloden en pastelpotloden. Naast vragen over de verschillen tussen de diverse potloden, gaat de belangrijkste vraag over de kwaliteit van het potlood.

Naar
boven